Joc cu consecinte serioase

Cu multi ani in urma, o mama se juca cu cele doua fetite ale ei dea “v-ati-ascunselea”.   Mama incercase pana atunci sa se ascunda in multe locuri, dar fetitele, cu ochi vioi si patrunzator, izbuteau sa o gaseasca.  Zarind, in cele din urma o lada goala asezata in antreu, mamei ii veni in gand sa intre in ea. Asa si facu. Fetitele au inceput cautarea, dar de data asta au cautat in zadar prin toate coltisoarele casei: nu izbuteau s-o gaseasca pe mamica lor.. Au cautat-o pe sub pat, prin sifoniere, prin sobe, dar mama era de negasit.  Au luat de mai multe ori fiecare camera la rand si, in final, s-au asezat pline de deznadejde, langa lada din antreu.  La inceput, cautasera cu voiosie. Acum insa, erau pline de neliniste: se priveau pline de tristete una pe alta.  Aceste fetite, aveau o mama credincioasa, dar nu-si dadusera încå inima lor Domnului Isus Cristos.  Mama lor le spunea ca ea Il astepta pe Domnul Isus sa vina iar si ca “va rapi” in cer pe toti credinciosii Lui,  si ca asta este nadejdea vie a tuturor celor ce-L au pe Isus ca Mantuitor si Domn al lor.   Gandind la o asemenea posibilitate, cea mai in varsta dintre fetite a spus surorii ei: “Sa stii ca a venit Domnul Isus, a luat-o pe mama si noi am ramas singure aici!”

     Va inchipiiti ca mama, care era in lada, vazand nelinistea ficelor ei a iesit sa le linisteasca si le-a rugat sa retinå invatamintele acelei lectii.  Pentru a putea fi luate in cer de Mantuitorul, fetitele au crezut ca Domnul Isus este Mantuitor, chiar si al copiilor, Ele L-au primit pe Cristos ca pe Mantuitorul lor.  

                   Cum iubea El copilasii si la Dansul i-a chemat,   Cum la pieptul lui i-a stans El, Si cu drag i-a dezmierdat!

Tradus de SC din “La Bonne Semance” 1940

 

            

2 responses

1 07 2008
Radu

O ilustratie excelenta. O sa o preiau si o sa adaug la unul din articolele de pa blogul meu. Sper ca este ok. http://radupg.com/videos/atentie-alegerile-pe-care-le-faci-se-pot-intoarce-impotriva-ta/

1 07 2008
Serban Constantinescu

Istorioara, o ilustrare a adevårului cå Domnul Isus chemå si mântuieste chiar si pe copii, poate fi preluatå si reproduså, Domnul så vå binecuvintze!

Serban Constantinescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: